Politica de confidentialitate

S.C. AL CREATIVE TRAINER S.R.L. certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonanței nr. 34/2014 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea neavând un caracter limitativ):

a. Dreptul de a cere S.C. AL CREATIVE TRAINER S.R.L. să vă confirme dacă prelucrează sau nu datele dumneavoastă personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

b. Dreptul de a cere S.C. AL CREATIVE TRAINER S.R.L. să rectifice, să actualizeze, să blocheze sau să șteargă, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001;

c. Dreptul de a cere S.C. AL CREATIVE TRAINER SRL S.R.L. să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor personale;

d. Dreptul de a cere S.C. AL CREATIVE TRAINER S.R.L. să înceteze expedierea de mesaje promoționale solicitate inițial în mod voluntar. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa officecreativeacademy@gmail.com;

e. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului său, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Conform schimbărilor și modificărilor aduse de Regulamentul (EU) general privind protecția datelor persoanelor fizice nr. 2016/679 („GDPR”) ne rezervăm dreptul de a adapta și modifica ghidul de prelucrare a datelor în folosul consumatorilor oricând va fi necesar, în mod legal, justificat și fundamentat, atunci când modificările legislative impun acest demers în activitățile prin care prelucrăm datele tale.

CE DATE PRELUCRĂM DESPRE TINE?

Ce sunt datele personale?

Datele personale înseamnă orice date sau informații care ne ajută să vă putem identifica direct (de exemplu numele, prenumele tău) sau indirect (de exemplu, în funcție de profilul pe care îl creăm pentru a-ți transmite oferte personalizate). Anumite informații sunt mai puțin evidente (cum ar fi preferințele și obiceiurile tale la cumpărături, IP-ul computerului tău, dar, asociate cu persoana ta, ne ajută să te putem identifica și se circumscriu astfel noțiunii de ”date personale”.

Intenția noastră este de a colecta și prelucra doar datele care ne sunt necesare pentru înregistrarea ta, efectuarea, plasarea și finalizarea comenzilor tale și pentru livrarea bunurilor către persoana și adresa pe care ne-o vei indica. Doar pentru acest scop, magazinul nostru are nevoie de următoarele tipuri de date personale:

 • Nume și prenume
 • Adresă de e-mail
 • Numărul de telefon
 • Sexul
 • Vârsta
 • Informații despre produsele și serviciile achiziționate
 • Gradul de utilizare și activitățile tale pe platforma Magazinului Online
 • Interese și preferințe ref la produsele din website.

Mai exact, am prezentat datele cu caracter personal („Date” sau „Date Personale”) pe care le colectăm direct de la tine, care rezultă din interacțiunea cu tine și pe care noi sau parteneri noștri le urmărim în vederea furnizării produselor comandate, sau pentru a-ți oferi diverse oferte personalizate, atunci când navighezi/ faci cumpărături pe site-ul nostru web sau atunci când utilizezi diverse dispozitive (computer, tabletă, sau telefon mobil).

Sc AL CREATIVE TRAINER SRL colectează și prelucrează datele tale pentru onorarea comenzilor pe care le faci, îmbunătățirea experiențelor tale în website-ul magazincursurionline, oferirea de asistență și suport atunci când utilizezi website-ul magazincursurionline/ contul de client, sau pentru a-ți crea un profil de client în vederea transmiterii unor oferte personalizate (marketing direct).

CREAREA DE PROFILURI ÎN SCOP DE MARKETING DIRECT

Atunci când îți trimitem oferte personalizate prin canale de marketing direct (sms, e-mail, notificări push-up) putem folosi anumite „tehnici de creare a profilurilor” respectiv, o modalitate de prelucrare automată a datelor tale constând în special în analiza și interpretarea datelor tale personale necesare pentru a evalua sau prevedea unele aspecte legate de preferințele, interesele tale la cumpărături în website-ul magazincursurionline. În scop de profilare, SC AL CREATIVE TRAINER SRL nu prelucrează date sensibile privind orientarea sexuală, credințele religioase sau afilierile politice.

Comportamentul și preferințele tale personale la cumpărături reies din istoricul tău de vizite și/sau cumpărături în website-ul magazincursurionline , din utilizarea de către tine a aplicației mobile, din situația ta financiară care rezultă în urma cumpărăturilor pe care le faci, și alte interese personale pe care ni le-ai furnizat, interese comune cu ale altor clienți.

Îți poți modifica preferințele tale de marketing direct în contul de client de pe magazincursurionline , oricând ulterior înregistrării tale drept client magazincursurionlinej , direct în contul de client.

Te poți opune creării de profiluri în scop de marketing direct, pe oricare dintre canalele de comunicare la care ai consimțit anterior, prin retragerea consimțământului la dezabonarea de pe un anumit canal de comunicare pentru care ai optat anterior. Pentru mai multe detalii vezi mai jos secțiunea „Drepturile și opțiunile tale”.

CAT TIMP PĂSTRĂM DATELE TALE?

SC AL CREATIVE TRAINER SRL prelucrează datele tale pentru perioada necesară îndeplinirii scopurilor pentru care acestea au fost colectate și conform politicilor noastre de retenție a datelor personale. În anumite cazuri, unele prevederi legale ne pot impune sau permite păstrarea datelor pentru o perioadă mai îndelungată.

Pastram informatiile personale atata timp cat este necesar pentru a furniza in siguranta Serviciile pe care le-ati solicitat sau pentru alte scopuri, cum ar fi respectarea obligatiilor legale, rezolvarea disputelor si punerea in aplicare a politicilor noastre.

Dupa ce nu mai este necesar sa pastram informatiile dvs. personale, vom dispune stergerea intr-un mod sigur, in conformitate cu politicile noastre de pastrare și stergere a datelor. Vom respecta dreptul dvs. legal de a solicita stergerea informatiilor personale din sistemul nostu.

Obligațiile legale sau contractuale ne impun păstrarea datelor tale pentru o anumită perioadă de timp (de exemplu perioadele prescrise de lege pentru apărarea drepturilor noastre in justiție).

Vom păstra datele tale doar atât timp cât deții un cont de client și/sau continui să faci cumpărături în website-ul magazincursurionline . Dacă îți dezactivezi contul de client din Magazinul Online, datele asociate contului tău de client vor fi șterse sau anonimizate astfel încât să nu mai poți fi identificat în sistemele noastre de evidență a datelor, exceptând cazul în care suntem obligați să păstrăm datele tale pentru o perioadă mai lungă, în baza legii sau interesului nostru legitim.

În acest fel îți vom asigura controlul deplin asupra datelor tale personale. Vom colecta și prelucra din nou datele tale dacă ni le vei oferi din nou în website-ul magazincursurionline .

Pentru scopurile pentru care ne-ai oferit consimțământul la prelucrarea datelor, vom prelucra datele tale cu privire la respectivul scop până când îți retragi consimțământul privind prelucrarea în scopul respectiv, cu excepția cazului în care suntem obligați să menținem aceste date pentru o perioadă mai lungă potrivit legii, pentru raportări la autoritățile publice, sau pentru a ne apăra drepturile în justiție.

Te informăm că ne bazăm pe consimțământul tău atunci când prelucrăm datele tale pentru a-ți transmite:

 • oferte personalizate pe bază de publicitate comportamentală online;
 • oferte personalizate bazate pe profilarea pe care o facem în scop de marketing direct, prin canalele de comunicare sms, email;
 • oferte bazate pe audiențele personalizate (pe liste de clienți) în Facebook;

* Consimțământ – va însemna acordul tău liber, specific și informat prin care accepți fără dubiu ca datele tale să fie prelucrate de către noi în scopul pentru care îți dai acordul. În website-ul magazincursurionline îți poți exprima consimțământul prin acțiunea ta de a bifa căsuța relevantă asociată scopului și mijlocului de prelucrare precizat în prezenta Notă de informare.

CU CINE ÎMPĂRTĂȘIM DATELE TALE?

Datele tale personale pot fi transmise către și pot fi prelucrate de partenerii noștri de încredere pentru a-ți furniza produse.

Pentru a-ți furniza produsele comandate în website-ul magazincursurionline , vom partaja datele tale cu partenerii noștri de încredere. Selectăm foarte atent partenerii și furnizorii care efectuează, în numele nostru, operațiuni suport activității noastre. Împărtășim cu aceștia doar datele personale necesare realizării activităților specifice pe care le încredințăm acestora.

Atunci când externalizăm anumite activități către partenerii noștri de încredere depunem toate eforturile rezonabile pentru a ne verifica în prealabil dacă aceștia asigură protecția datelor tale prin măsuri stricte de securitate a datelor și vom încheia cu fiecare contracte de prelucrare a datelor.

Mai exact, transmitem unele date către terțe părți (furnizoriiși partenerii noștri) pentru realizarea funcțiilor și serviciilor necesare operării activităților Magazinului Online, cum ar fi:

 • furnizorul care ne asigură servicii de stocare a datelor pe servere externe situat în România;

 • furnizorul serviciilor de telefonie mobilă care ne ajută să ținem legătura cu tine, situat în România;

Împărtășim datele tale cu partenerii noștri și în scopuri de marketing

Pentru a-ți oferi produse personalizate intereselor și preferințelor tale, prelucrăm anumite date cu unii parteneri care ne ajută să vă adresăm ofertele personalizate, cum ar fi: (i) prelucrarea datelor prin platforma Facebook pentru a-ți transmite oferte personalizate prin reclame țintă cu ajutorul funcției de audiențe personalizate pe liste de clienți, sau (ii) prelucrarea datelor pentru a-ți transmite ofertele personalizate bazate pe publicitatea comportamentală online derulate cu Google AdWords. Modul în care Facebook sau Google prelucrează datele tale este prezentat în tabelul din această Politică de prelucrare a datelor.

Transmiterea datelor către autorități și instituţii publice sau organe judiciare

Putem transmite unele din datele tale personale autorităților sau instituțiilor publice competente, atunci când ne impune legea (de ex. investigarea fraudelor;prevenirea spălării banilor; depunerea declarațiilor, situațiilor financiare la autoritățile fiscale etc.), sau putem transmite aceste datecătre instanțele judiciare atunci când ne apărăm în justiție, sau în fața altor autorități publice.

Accesul auditorilor și consultanților

Dacă vom decide în viitor să înstrăinăm acțiunile sau afacerea magazincursurionlinej vom oferi acces sau transmite auditorilor și consultanților potențiali(ilor) cumpărători datele clienților noștri pentru efectuarea auditului necesar achiziției acțiunilor/ afacerii. Pentru acest scop, ne vom asigura că orice potențial cumpărător va urmări și implementa masurile de securitate necesare pentru protecția datelor tale, iar părțile vor semna în prealabil un contract de prelucrare a datelor pentru scopul tranzacției.

CÂND TRANSFERĂM DATELE TALE ÎN AFARA SPAȚIULUI UNIUNII EUROPENE SAU SEE?

Ca și regulă, datele tale nu sunt stocate într-o țară situată în afara Uniunii Europene sau Spațiului Economic European („SEE”).

Totuși, unele date pot fi transferate către partenerii noștri care ne ajută să operăm activitățile website-ului și sunt situați în afara spațiului Uniunii Europene. Însă, cu fiecare dintre acești parteneri am depus eforturi rezonabile pentru a ne asigura că există măsuri adecvate de protecție a datelor.

Atunci când îți transmitem oferte personalizate prin reclame țintă apelăm la funcția de audiențe personalizate gestionată de Facebook, Inc. situat în afara UE/Spațiului Economic European, care însă este certificat conform informațiilor disponibile public conform cerințelor Scutului de Confidențialitate UE-SUA (considerat a asigura un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal transferate din Uniunea Europeană către organizații din Statele Unite). Vă recomandăm să consultați și Politica de confidențialitate a Facebook pe site-ul acesteia.

Daca vom transfera datele taleși către alți parteneri/ furnizori ai magazincursurionline situați în state care nu asigură un nivel adecvat de protecție a datelor transmise, ne angajăm să luăm toate măsurile necesare pentru a ne asigura că respectivii parteneri/furnizori respectă termenii și condițiile stabilite în această Politică. Aceste măsuri pot include în plus implementarea unor standarde de protecție a datelor (de ex. ISO 27001), a unor clauze contractuale standard adoptate de Comisia Uniunii Europene, precum și a unor sisteme de control direct al acestor mecanisme.

CE MĂSURI DE SECURITATE ASIGURĂM PENTRU PROTECȚIA DATELOR TALE?

Magazincursurionline asigură măsurile tehnice și organizatorice necesare pentru colectarea, prelucrarea și păstrarea datelor în siguranță, inclusiv împotriva accesului neautorizat, al utilizării neautorizate a datelor, sau distrugerii, pierderii sau alterării datelor. Ne angajăm să păstrăm datele tale personale în siguranță și luăm toate măsurile de protecție rezonabile pentru a face acest lucru.

Implementăm procese sistematice de instruire a persoanelor responsabile de securitatea IT și de monitorizare și audit al securității sistemelor și infrastructuri IT conform politicilor interne ale Magazincursurionline .

În plus, depunem toate eforturile rezonabile pentru a ne asigura(inclusiv prin contractele încheiate cu aceștia) că și parteneri noștri de încredere gestionează măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru prelucrarea datelor pe care le împărtășim cu aceștia.

CARE SUNT DREPTURILE ȘI OPȚIUNILE TALE ÎN PRIVINȚA DATELOR PE CARE LE PRELUCRĂM?

Dorim să ne asigurăm că în orice moment ai controlul deplin asupra datelor tale și că îți poți exercita efectiv drepturile și opțiunile pe care le ai potrivit GDPR.

Pentru a ne asigura că ai controlul efectiv al datelor tale, te informăm că ai următoarele posibilități bazate pe tehnologiile pe care le ai la dispoziție:

 • poți gestiona din contul de client accesarea, rectificarea sau ștergerea directă a unor datele disponibile în contul tău de client în website-ul magazincursurionline ;
 • vei putea șterge cookie-urile sau istoricul navigărilor din setările website-ului magazincursurionline în plus, poți alege să modifici setările browser-ului pe care îl folosești astfel încât să restricționezi urmărirea de către cookie-uri a comportamentului tău în website-ul magazincursurionline (totuși, aceste restricționări îți pot afecta experiența de navigare în website-ul magazincursurionline );
 • .platformele social media și motoarele de căutare (de ex. Google sau Facebook) îți oferă posibilitatea de a gestiona diverse opțiuni privind modul în care alegi să îți prelucreze datele.

În plus acestor opțiuni, GDPR îți oferă, în calitate de persoană vizată, drepturile descrise mai jos. Înainte de a da curs oricărei solicitări privind drepturile tale, ne vom asigura că ești titularul datelor cu privire la care alegi să îți exerciți aceste drepturi, iar pentru acest scop îți putem solicita unele informații/ date pentru a verifica identitatea ta, sau putem solicita mai multe detalii despre solicitarea ta. Corespondența pe care o vom purta cu tine o vom putea păstra pentru a asigura că ținem evidența solicitărilor și și răspunsurilor privind drepturile tale.

 • Dreptul de a fi informat. Ai dreptul de a primi informații clare, transparente, ușor de înțeles și ușor accesibile cu privire la modul în care prelucrăm datele tale, inclusiv detalii privind drepturile tale, în calitate de persoană vizată. Aceste informații despre datele, scopul și modul în care noi prelucrăm datele talesunt incluse și în această politică.
 • Dreptul de acces la date. Ai dreptul de a accesa datele pe care le prelucrăm despre tine, fără apercepe vreun fel de taxă la primele furnizări de date. Dacăvei avea nevoie de copii ale datelor deja furnizate, vom putea percepe o taxă rezonabilă ținând cont de costurile administrative de furnizare a datelor. Vom avea dreptul de a refuza cererile excesive sau repetate și nejustificate.
 • Pentru a-ți exercita dreptul de acces, ne poți trimite solicitarea ta prin: officecreativeacademy@gmail.com
 • Dreptul la rectificarea datelor. În cazul în care identifici că datele tale pe care le prelucrăm sunt incorecte, incomplete sau inexacte: ne poți trimite o solicitarea de rectificare/ștergere a datelor la adresa de e-mail: officecreativeacademy@gmail.com
 • Dreptul de a te opune marketing-ului direct (inclusiv profilarea în scop de marketing direct).
  Te poți opune oricând și dezabona lacomunicările noastre de marketing direct în orice moment. Poți face acest lucru ușor prin a da click pe linkul „dezabonare” în orice e-mail pe care le vom trimite către tine.
  În plus, poți opta pentru retragerea consimțământului tău exprimat anterior pentru transmiterea de oferte personalizate bazate pe profilare prin canale de comunicare email, sms sau notificări push-up:
  direct din contul de client.
  Retragerea consimțământului (prin dezabonare sau solicitare scrisă) nu afectează legalitatea prelucrării pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.
 • Dreptul de a vă opune prelucrării bazate pe interes legitim.
  Te poți opune în orice moment oricărei prelucrări de date atunci când la o astfel de prelucrare ne bazăm pe interesul nostru legitim. Consultați secțiunea „Care este temeiul juridic al prelucrării datelor?” din tabelul de mai sus pentru a identifica situațiile în care prelucrarea noastră se bazează pe interesul nostru legitim.
  Poți exercita acest drept înscris prin transmiterea unei solicitări scrise la adresade e-mail: officecreativeacademy@gmail.com
 • Dreptul de ștergere a datelor (dreptul de a fi uitat).
  Ai dreptul de a ne solicita ștergerea datelor tale în oricare dintre situațiile următoare:
  1. datele personale nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care le-am prelucrat anterior;
  2. îți retragi consimțământul pe baza căruia am prelucrat datele tale și nu există un alt temei juridic pe care ne putem baza o prelucrare viitoare;
  3. te opui prelucrării datelor atunci când prelucrăm datele în scop de marketing direct (inclusiv, profilarea în scop de marketing direct),
  4. te opui prelucrării datelor bazat pe interesul nostru legitim și nu putem să demonstrăm că avem motive legitime care justifică prelucrarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților tale;
  5. datele personale sunt prelucrate contrar legii
  6. datele personale trebuie șterse pentru a ne conforma obligațiilor noastre legale.
 • Acesta nu este un drept absolut. Vom putea respinge solicitarea ta de ștergere a datelor dacă: (i) suntem ținuți să ne conformăm unor obligații legale de a păstra datele; sau (ii) dacă datele ne sunt necesare pentru constatarea, exercitarea sau apărarea drepturilor noastre în justiție.
  Poți exercita acest drept înscrisprin transmiterea unei solicitări scrise la adresade e-mail: officecreativeacademy@gmail.com
 • Dreptul de a restricționa prelucrarea
  Ai dreptul de a obține din partea noastră restricționarea prelucrării datelor în una din situațiile descrise mai jos.
  1. exactitatea datelor este contestată de tine (persoană vizată), pentru o perioadă care ne va permite să verificăm corectitudinea datelor;
  2. prelucrarea datelor este ilegală iar tu (persoana vizată) te opui ștergerii datelor și ne soliciți restricționareaprelucrării acestor date;
  3. nu mai avem nevoie de datele tale, dar acestea sunt solicitate de tine (persoana vizată) pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea unor pretenții legale;
  4. tu (persoana vizată)ridici unele obiecții cu privire la prelucrarea datelor bazată pe intereselenoastre legitime, în temeiul verificării dacă motivele legitime ale operatorului le depășesc pe cele ale persoanei vizate (adică ale tale).
 • Poți exercita acest drept în scris prin transmiterea unei solicitări scrise la adresade e-mail: officecreativeacademy@gmail.com
 • Dreptul de portabilitate.
  Atunci când prelucrăm datele tale în baza consimțământului sau executării contractului, și în mod automat, vei avea dreptul să ne soliciți transferul datelor tale: (a) către tine sau (ii) către un alt operator indicat de tine. Cea de-a doua situație presupune că ai opțiunea de a ne solicita transmiterea datelor asociate contului de client către un alt operator de date (de ex. către un operator care administrează un alt website de magazin online). Mai exact, vei putea solicita doar portarea datelor cu caracter personal dintre cele pe care ni le-ai furnizat direct în mod activ (exceptând orice date derivate sau create/ dezvoltate de magazincursurionline, cum ar fi spre ex. un profil de client).
  Poți exercita acest drept în scris prin transmiterea unei solicitări scrise la adresade e-mail: officecreativeacademy@gmail.com transmite datele tale solicitate conform celor precizate aici într-un format structurat și care permite reutilizarea datelor (de ex. în format XML, JSON, CSV).
 • Dreptul de a face plângeri la autoritatea de supraveghere
  Ai dreptul să depui orice plângeri în fața A.N.S.P.D.C.P.asupra modului în care noi prelucrăm datele tale personale. Totuși, sperăm că vei decide să discuți mai întâi cu noi, înainte de a depune orice plângeri la A.N.S.P.D.C.P. Protecția datelor tale este foarte importantă pentru noi și vom lua toate masurile necesare pentru a soluționa orice problemă cu privire la controlul și securitatea datelor tale.
  De asemenea, te poți adresa cu diverse întrebări și către A.N.S.P.D.C.P., autoritatea de supraveghere a protecției datelor din România.Poți găsi unele ghiduri și linii directoare privind drepturile tale pe pagina web a autorității
  http://www.dataprotection.ro/

ÎNTREBĂRI ȘI SOLICITĂRI PRIVIND PROTECȚIA DATELOR

Magazincursurionline îți stă la dispoziție pentru orice nelămuriri, clarificări sau orice detalii de care ai nevoie cu privire la prezentul ghid de prelucrarea datelor. Ne poți contacta și pentru orice sugestii sau comentarii legate de acest ghid sau modul în care colectăm și utilizăm datele tale.

CÂND SE ACTUALIZEAZĂ ACEST GHID?

Prezentul ghid de prelucrare a datelor este supus modificărilor și se completează cu celelalte politici specifice ale Lecții de machiaj ,respectiv: (a) Politica de prelucrare a datelor prin sisteme CCTV [dacă există], și (b) Politica de utilizare a cookies.